Door wie

Glasvezel Uithoorn is een initiatief van Ondernemers Vereniging Uithoorn. Uit een inventarisatie van bedrijventerreinuithoorn.nl is gebleken dat de meeste ondernemers het geld dat beschikbaar is voor het bedrijventerrein, in zouden willen zetten voor glasvezel. Dit was het startsein voor dit glasvezelproject. In samenwerking met Glasvezel Gemeente, een onafhankelijke adviseur voor gemeenten en provincies bij de realisatie van hoogwaardig breedband, en een aantal ondernemers die zich er sterk voor maken, krijgen we eindelijk glasvezel op bedrijventerrein Uithoorn!

Voor wie

Alle ondernemers die een glasvezelverbinding willen, kunnen zich hiervoor aanmelden. De aanleg van een eigen glasvezelnetwerk vereist dat zoveel mogelijk bedrijven een aansluiting nemen. Alleen dan kunnen we eindelijk gebruik gaan maken van een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk tegen een gunstig tarief.

Voordelen

Glasvezel Uithoorn is een collectief wat betekend dat het maken van winst geen doel is en de kosten daardoor zo laag mogelijk worden. Door nu voor glasvezel te kiezen, voorkomt u hoge kosten in de toekomst als u alsnog een aansluiting wilt. Zelf een aansluiting regelen is namelijk een behoorlijke investering aangezien de graafkosten dan voor uw eigen rekening zijn.

Het voordeel van glasvezel zelf is natuurlijk snel en betrouwbaar internet met een gelijke up- en downloadsnelheid. Maar wist u dat glasvezel veel meer mogelijkheden heeft dan sneller surfen, grote bestanden versturen en downloaden? Lees hier wat u er nog meer mee kunt.

Aanmelden

Door u aan te melden, geeft u aan, te willen participeren in de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Uithoorn en een actieve glasvezelverbinding af te nemen als het netwerk is gerealiseerd. De deelnemersverklaringen worden gebruikt als input voor een business case voor aanleg, exploitatie en onderhoud van het glasvezelnetwerk. Met uw aanmeldig verplicht u zich deel te nemen aan het project, mits er voldoende deelnemers zijn om tot een gezonde financiƫle onderbouwing van de business case te komen en het maandbedrag niet hoger is dan de maximale kosten zoals hieronder beschreven. Uw verplichtingen komen in dit geval te vervallen.

Kosten

Een aansluiting is mogelijke vanaf een bedrag van 120 euro per maand. Dit kan van 20Mbps tot en met 250Mbps.

Meer informatie

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen.